DE LOCATIE.

Het project Oud Duyn is gelegen in het buurtschap “Horst”, in het buitengebied aan de westkant van de gemeente Ermelo. Deze mooie buurt bestaat uit landerijen met een historie van agrarische activiteiten en kleine kernachtige concentraties van huizen, winkels en bedrijven. Dankzij de nabijgelegen snelweg A-28 en het treinstation, gelegen aan het traject Utrecht-Zwolle, is Ermelo zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken.

6086DB2C-9111-49D4-A136-1E9B3B121726

GESCHIEDENIS.

In de jaren 80 kochten Jaap en Arda Kwant het bungalowpark ‘t Karrewiel aan de Zeeweg 23 te Ermelo. Later is de naam veranderd naar “Oud Duin” als een verwijzing naar de duingrond ten tijde van de Zuiderzee.
In 2018 en 2019 ontstond de mogelijkheid om de naast gelegen buurparken Dennenhorst en Dennenoord over te nemen, mede daarom is  Oud Duyn B.V. opgericht door de Fam. Kwant. Gert en Marlies Kwant zijn vandaag de dag verantwoordelijk voor het beheer, de verhuur en de ontwikkeling.

Mede door het landelijke project “vitale vakantie parken”, is in 2019 besloten om van de drie verouderde recreatieparken een harmonieus woongebied te maken. Begin 2023 wijzigt de bestemming van de drie parken van recreatie naar wonen. Van de in totaliteit 116 beschikbare kavels, stacaravans, bungalows blijven 40 bungalows behouden en worden verhuurd of zijn in het bezit van eigenaren waarvan de grond in erfpacht is uitgegeven. Tussen 2023 en 2025 zullen we 53 moderne woningen gaan bijbouwen.

Om de drie parken tot een evenwichtig woongebied te maken wordt er een volledig nieuwe infrastructuur aangelegd inclusief hedendaagse nuts voorzieningen met veel openbaar groen.

Met de ontwikkeling van dit groene woongebied hopen we een plek te creëren, waar iedereen zich thuis voelt.
null

12 twee-onder-één-kap-woningen

null

15 vrijstaande woningen